Vizsgáljuk felül elvárásainkat önmagunkkal szemben

Vizsgáljuk felül elvárásainkat önmagunkkal szemben
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A McLaren csapatfőnöke szerint ki kell deríteniük a remek teljesítmény okát – pilótái dicsérése mellett azt is elárulta, hogy Miamiban újabb fejlesztések kerülnek az autóra.

A McLaren egyre biztosabban tartja a harmadik helyét a konstruktőri bajnokságban, a Ferrarinak jelentős, 55 pontos előnye van velük szemben, míg a Mercedes 44 ponttal a negyedik helyen áll a Kínai Nagydíj után. A csapatfőnök, Andrea Stella szerint Lando Norris második helyezése és Oscar Piastri nyolcadik helyezése arra sarkallja őket, hogy átgondolják teljesítményüket és pozíciójukat a mezőnyben.

Stella úgy véli, hogy a McLaren remekül teljesített Kínában, a változó időjárási körülmények között is jól mentek. A sérült autóval versenyző Piastri is sok pontot szerzett a csapatnak, így pozitív napot zártak. A következő futamra új fejlesztések érkeznek, és a sérült autó nem befolyásolja majd Piastri teljesítményét.

A McLaren célja, hogy minél előbb Norris nyerjen egy futamot, Stella szerint fontos, hogy olyan autót biztosítsanak neki, amellyel képes lehet a győzelemre. Norris rendkívül tehetséges, és sokat segít a McLarent a csúcsharcban való részvételben, így érdemes lenne előrelépniük a közeljövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések